Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Share:
Caută

Cos

0 item(s) - 0,00 lei Vezi coş
Your shopping cart is empty!

Informatii:

       0723 130 555

       0722 247 082

       0722 50 66 55

Transport:

Livrarea se face prin Fan Curier cu plata ramburs


Metode de plata:

Achitarea pretului se face ramburs la ridicarea coletului

  • KIT  4 CAMERE HD 2MPx

VNT Mag este magazinul care va ofera solutii complete de securitate precum sisteme de supraveghere video, camere de supraveghere interior - exterior, DVR, camere IP, instalare camere supraveghere, totul pentru siguranta si protectia casei sau afacerii dumneavoastra. Oferim echipamente performante, moderne, de cea mai buna calitate pentru a satisface nevoile tuturor clientilor nostri.  Faptul că suntem importatori direcţi ne permite să oferim cele mai mici preturi de pe piata In cazul in care gasiti acelasi produse pe un alt site la un pret mai mic  Informati-ne!  Vom face tot posibilul sa vi-l oferim la acelasi pret.

Termeni si conditii


 Datele de identificare ale comerciantului

S.C. VNT SECURITY SYSTEMS SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Agricultori nr.88A, sector 2 , inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J 40/7960/2002, CUI 15506953, atribut fiscal RO, avand cont bancar nr. RO13 BREL 0002 0008 3332 0100, deschis la LIBRA BANK

 Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).

Mentionam faptul ca la plasarea comenzii online, aceasta va fi considerata finalizata dupa ce veti primi confirmarea telefonica de la unul dintre operatorii nostri.

 

Dreptul de retragere

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre S.C. VNT SECURITY SYSTEMS SRL). Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze S.C. VNT SECURITY SYSTEMS SRL cu privire la decizia sa de returnare.

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

Returnarea produselor se face postal, nu ramburs la adresa: Str. Traian nr.190 sector 2 BUCURESTI. In cazul in care returnati produsele in vederea restituirii contravalorii trebuie sa returnati si eventualele cadouri primite. Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau de copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original (ambalajul produsului trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul VNT SECURITY SYSTEMS. Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar VNT SECURITY SYSTEMS NU va restitui contravaloarea produsului in cauza. Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre S.C. VNT SECURITY SYSTEMS, in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, VNT SECURITY SYSTEMS NU isi asuma nicio responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele. VNT SECURITY SYSTEMS va refuza returnarea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

Personalul SC VNT SECURITY SYSTEMS SRL nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

Modalitati de plata

Puteti alege dintre urmatoarele modalitati de plata:

1.    Cash la livrare

2.    Plata online cu cardul (Mastercard, Visa, Visa Electron)

3.    Ridicare din magazin

1. Cash la livrare

Plata la livrare este cel mai sigur si mai usor mod de plata. Nu tebuie decat sa ai banii cash conform comenzii tale si sa ii inmanezi curierului insarcinat cu livrarea in schimbul produsului tau.

2. Plata online cu cardul

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) active din punct de vedere plata online.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3-D Secure' elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Avantajele acestei metode de plata:

·         siguranta

·         comoditate si usurinta in procesul de comanda

·         puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet

·         nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, VntMag.ro foloseste platforma securizata LibraPay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele LibraPay . VntMag.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Etape in plata cu card-ul

Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati pe site la metoda de plata - Plata online cu card bancar si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2). Apoi apasati 'Pasul urmator'.

Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa finalizarea comenzii veti primi confirmare pe pagina procesatroului de carduri bancare, precum si un email de confirmare cu detaliile tranzactiei.

5. Ridicare din magazin

Va oferim posibilitatea de a ridica orice comanda de la sediul VNT Security Systems din strada Traian nr:190 sector 2 Bucuresti

Certificat de garantie

VNT SECURITY SYSTEMS SRL declara pe proprie raspundere ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale fabricantilor, fapt atestat prin certificatele de calitate emise de producatori.

VNT SECURITY SYSTEMS SRL acorda o garantie comerciala pe o perioada de 24 de luni.

 Service-ul este asigurat in perioada de garantie de catre vanzator. Orice defectiune aparuta in perioada de garantie, din cauze neimputabile beneficiarului, va fi remediata de vanzator (prin reparatre sau inlocuirea subansamblelor defecte), gratuit, la departamentul de service din Bucuresti Str. Traian nr.190 sector 2 et.1. Service-ul post-garantie se efectueaza tot la sediul firmei contracost. Reparatia va fi facuta in termen de 10 zile de la constatarea defectiunii. In cazul in care, datorita lipsei unor componente, defectiunea nu poate fi remediata in termenul sus mentionat, perioada de garantie se va prelungi cu perioada in care echipamentul nu poate fi folosit de beneficiar fara ca aceasta perioada sa depaseasca 10% din perioada de garantie. Vanzatorul nu răspunde pentru pierderile colaterale, urmare a riscurilor previzibile ce deriva din utilizarea produselor hardware, software(ex. pierderea informaţiilor, a datelor sau a imaginilor pe care beneficiarul le are stocate in DVR, beneficiarul având sarcina salvării periodice a datelor ce-i aparţin, astfel incat, daca este cazul, vânzătorul sa poată formata HDD-ul si instala programe de test si/sau cele existente in factură la momentul vânzării). Răspunderea firmei vanzatoare este de a repara sau înlocui produsul, răspunderea fiind limitata la valoarea preţului de vânzare al produsului

Modalitati de asigurare a garantiei:

Garantia se acorda pentru produsele comercializate de VNT SECURITY SYSTEMS SRL ale caror instructiuni de utilizare au fost respectate intocmai. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare cat si a interventiei neautorizate asupra acestora.

Orice reclamatie va fi insotita de datele de indentificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), de certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat in instructiunile de utilizare ale produsului.

 

 

 

VNTmag.ro - Solutii de securitate va ureaza bun venit!

Camere de supraveghere pentru protectie completa

In zilele noastre una dintre cele mai eficiente metode de siguranta si protectie a unui camin sau a unei afaceri este instalarea de sisteme de supraveghere. Cu ajutorul unor camere de supraveghere orice persoana isi poate supraveghea copiii, angajatii, bunurile 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Iar daca sistemele de supraveghere sunt si conectate la internet, atunci supravegherea se poate face din orice colt al lumii. In cazul in care nu v-ati hotarat asupra tipului de sistem de care aveti nevoie va putem ajuta, oferindu-va consultanta de specialitate astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie privind siguranta familiei, caminului sau afacerii dumneavoastra.Sistemele de supraveghere video ajuta de multe ori prin simpla lor prezenta descurajand eventuali infractori, in cazul magazinelor cu vanzare de produse. In cazul supravegherii unei afaceri camerele de supraveghere plasate in spatii special vizate de conducere, ajuta la evaluarea eficientei personalului. In cadrul institutiilor de invatamant se practica tot mai mult instalarea de sisteme de supraveghere video pentru o mai buna gestionare a problemelor de disciplina, a intrarii in institutii a persoanelor neautorizate. Pana si in cazul unui camin, a unei case private, un astfel de sistem poate tine departe orice intrus sau persoana rau intentionata.

 

Camere de supraveghere – o investitie necesara

Tot mai multi romani, atat angajatori cat si angajati, incep sa inteleaga importanta prezentei unor camere de supraveghere in incinta magazinelor, a supermarketurilor, a parcurilor sau a parcarilor. Camerele de supraveghere sunt eficiente in prevenirea infractiunilor prin simpla lor prezenta uneori. Alteori, cand infractiunile au fost totusi savarsite, camerele de supraveghere pot ajuta la identificarea si prinderea faptasilor. Daca pana in prezent cei mai multi angajati credeau ca sistemele de supraveghere video sunt doar pentru monitorizarea actiunilor lor, acum incep si ei sa inteleaga ca si siguranta si protectia lor este importanta pentru angajatori. In cazul unei afaceri un sistem performant cu camere de supraveghere poate reduce costurile pe care unitatea le are cu paza umana. Deci camerele de supraveghere nu sunt doar eficiente din punct de vedere al sigurantei, ci si al costurilor. Marea varietate de sisteme de supraveghere video face ca acestea sa poata fi accesibile aproape oricarei peroane interesate de protectia personala, a familiei, afacerii sau bunurilor sale.

 

Camere IP – viitorul in supravegherea video

Cand vorbim de camere de supraveghere, este imposibil sa nu amintim si de camere IP, cele mai recente inovatii in domeniul supracegherii video. IP inseamna Internet Protocol, adica transmiterea imaginilor surprinse de camere prin retea si utilizarea de cablaje normale sau de conexiune WI-FI, fara fir. Camerele IP sunt speciale, diferite de aparatele de rand, datorita calitatii imaginilor transmise. Pot fi folosite si ca sistem de alarma deoarece detecteaza miscarea si pot raporta orice eveniment via SMS sau mail la o adresa sau persoana prestabilita. Camerele IP nu transmit doar imagini video, ci si sunetele audio asociate putand f vizualizate de oriunde, in orice moment, chiar si de pe telefonul mobil de catre orice browser care se conecteaza la adresele acelor camere IP. Camere IP pot fi folosite si ca aparat foto pentru a surprinde imagini in infrarosu pe timp de noapte. Camerele IP sunt cea mai buna solutie pentru cei care nu pot aloca un buget prea mare sistemelor de supraveghere, pentru cei care prefera sa-si instaleze singuri camerele de supraveghere, dar mai ales pentru cei care isi doresc o monitorizare permanenta, accesibila din orice locatie de pe pamant.

 

DVR – supraveghere prin digital video recorder

DVR sau dipozitivul de inregistrare video digital este piesa de rezistenta a unor sisteme de supraveghere. DVR-ul este cel care se ocupa de captarea imaginilor si a sunetelor, de inregistrarea lor si apoi de transmiterea pe internet. Imaginile provenite de la camere de supraveghere sunt stocate pe un hard disk intern, fiind posibila afisarea inregistrarilor dupa anumite evenimente in functie de timp. DVR-ul permite afisarea fiecarei camere in parte sau a tuturor camerelor prin impartirea ecranului. Datorita transmiterii imaginilor prin internet, DVR-ul permite monitorizarea prin intermediul telefonului mobil din orice loc de pe pamant. Sistemele de supraveghere cu DVR sunt printre cele mai populare in acest moment deoarece se pot adapta nevoilor fiecarui utilizator, sunt versatile si usor de instalat, ca sa nu mai spunem ca sunt si accesibile ca pret. Oricare tip de sisteme de supraveghere ati alege, cu DVR, cu camere IP, important este sa alegeti ce e mai potrivit pentru casa, familia, afacerea sau bunurile dumneavoastra, pentru ca tot ce aveti mai de pret sa fie protejat, in siguranta si departe de orice potentiale pericole. Camerele de supraveghere sunt tot mai raspandite si reprezinta o investitie pe termen lung, cu beneficii care poate nu sunt vizibile imediat, insa o investitie atat de necesara si care merita efectuata. Sistemele de supraveghere si camerele de supraveghere sunt o investitie in protectia, siguranta si viitorul dumneavoastra si al celor pe care-i iubiti.

 

Sisteme de supraveghere video | Camere de supraveghere | Camere IP | DVR

Powered By vntmag
VNTmag.ro © 2019

Designed for VntMag