Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Share:
Caută

Cos

0 item(s) - 0,00 lei Vezi coş
Your shopping cart is empty!

Camere supraveghere exterior

Camere  supraveghere exterior

Camere de exterior cu infrarosu pentru protectie permanenta

Camerele cu infrarosu sunt componente ideale intr-un sistem de supraveghere, acolo unde se doreste o monitorizare permanenta zi-noapte. Sunt perfecte in zonele unde luminozitatea este redusa. Tehnologia existenta pe piata in acest domeniu este extraordinara si aceasta datorita necesitatii companiilor de a tine totul sub control. Datorita sistemelor de supraveghere cu camere cu infrarosu, interior-exterior, costurile de siguranta si protectie sunt foarte reduse. Un singur om poate monitoriza mai multe camere fiind de zeci de ori mai eficient decat o intreaga patrula.

Ce sunt camerele cu infrarosu?

Se numesc camere cu infrarosu acele camere de supraveghere ce pot fi amplasate in interior sau interior la temperaturi intre minus 25 si plus 45 de grade, dotate cu leduri IR (infrarosu). Pentru temperaturi ce nu se incadreaza in acest interval e obligatorie introducerea camerelor in carcase speciale care sa le protejeze de temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate. In functie de puterea, numarul si marimea acelor leduri IR, difera si distanta vederii in infrarosu. In unele cazuri la camerele cu infrarosu se pot atasa si reflectoare de diferite marimi sau puteri.

Tipuri de camere cu infrarosu

Cand vorbim de camere cu infrarosu pentru sisteme de supraveghere varietatea acestora nu este chiar atat de mare. Acestea pot fi de interior sau de exterior. Pe langa aceste caracteristici camerele de supraveghere mai pot fi dotate cu senzori de miscare sau cu dispozitiv de declansare a alarmei. Camerele cu infrarosu permit vizualizarea miscarilor pe timp de noapte cu o claritate foarte ridicata. Pot fi alb-negru sau color, cele color trecand pe timp de noapte in modul alb-negru. Oriunde ar fi instalate, aceste camere garanteaza o monitorizare performanta.

Camere cu infrarosu si importanta lor

Datorita numarului tot mai mare de infractiuni, a crescut si cererea de sisteme de supraveghere cu sau fara camere cu infrarosu. Pentru comercianti furtul este cea mai mare grija si pentru a-l preveni isi doteaza magazinele cu sisteme de securitate si camere de supraveghere. In acest mod se poate preveni comiterea de infractiuni sau poate ajuta la prinderea faptasilor daca infractiunile au avut loc. Nu doar comerciantii sunt cei care isi instaleaza sisteme de securitate. Exista intrebuintari ale sistemelor de supraveghere, la monitorizarea traficului, de exemplu sau in cazul supravegherii bancilor unde prezenta de camere cu infrarosu este de o importanta vitala.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Powered By vntmag
VNTmag.ro © 2019

Designed for VntMag