Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Share:
Caută

Cos

0 item(s) - 0,00 lei Vezi coş
Your shopping cart is empty!

Camere Supraveghere

Camere Supraveghere

Camere de supraveghere pentru siguranta deplina

Desi modul de utilizare nu e cu mult diferit in prezent, in ceea ce priveste camerele de supraveghere, tehnologia a evoluat. La momentul actual sistemele de supraveghere sunt mai ieftine, de dimensiuni mai mici, cu functii de inregistrare mult mai sofisticate. Pentru a gasi camere de supraveghere cat mai potrivite nevoilor dvs trebuie sa tineti cont de calitate, fiabilitate si nu in ultimul rand de pret. VNT Mag va ofera in acest sens consultanta necesara si aparatura perfect adaptabila cerintelor dvs.

Camere de supraveghere si rezolutia acestora

Rezolutia este un detaliu foarte important cand vorbim de camere de supraveghere deoarece reprezinta calitatea imaginii. Rezolutia se masoara in linii tv, cu cat sunt mai multe, cu atat mai clara e imaginea. Insa pentru a beneficia de calitatile imaginii nu doar camerele de supraveghere trebuie sa redea, ci si aparatura de inregistrare trebuie sa fie capabila sa inregistreze la aceeasi rezolutie. Tocmai de aceea e important ca intregul sistem de supraveghere sa contina echipamente performante, insa, inainte de a incerca sa achizitionati dispozitivele, trebuie sa aveti in vedere scopul utilizarii unor camere de supraveghere.

Camere de supraveghere – cum functioneaza acestea?

Camerele de supraveghere destinate protectiei unui imobil, a unor bunuri, marfuri sau persoane permit monitorizarea live si inregistrarea pentru vizionari ulterioare, prin transmisie wireless sau prin cablu. Astfel de dispozitive vin intr-o mare varietate, in functie de necesitati: camere de supraveghere interior, exterior, infrarosu (zi/noapte), anti-vandalism, ascunse (ce pot fi disimulate foarte usor), etc. Pentru inregistrarea datelor captate se foloseste in general un sistem numit DVR (digital video recorder), cel mai eficient sistem de stocare al imaginilor.

Camere de supraveghere si caracteristicile acestora

Caracteristicele oricaror camere de supraveghere sunt date de destinatia finala a acestora. Dimensiunile, rezolutia, tipul acestora depinde de scopul in care sunt folosite. Astfel camerele ascunse sunt foarte mici si pot fi pozitionate in obiecte gen nasturi, vaze, obiecte de mobilier, etc. Atat camerele de supraveghere exterior, cat si cele de interior pot fi dotate cu senzor de miscare, cele de exterior fiind echipate si cu iluminator infrarosu. Unele pot avea si microfon incorporat insa au nevoie de conectare la la un mini DVR sau pot fi echipate cu functia de inregistrare si conector USB pentru accesarea inregistrarilor. Oricare ar fi caracteristicile sau tipul ales, camerele de supraveghere sunt o investitie in siguranta si viitorul dvs.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Powered By vntmag
VNTmag.ro © 2019

Designed for VntMag