Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Share:
Caută

Cos

0 item(s) - 0,00 lei Vezi coş
Your shopping cart is empty!

Informatii:

Tel: 0723.130.555

               031.428.9636

Transport:

Livrarea se face prin Urgent Curier cu plata ramburs


Metode de plata:

Achitarea pretului se face ramburs la ridicarea coletului

Digital Video Recorders

Digital Video Recorders

Ce este un DVR si care sunt avantajele acestuia

DVR este prescurtarea de la digital video recorder si este o componenta esentiala a sistemelor de supraveghere video. Este folosit pentru a inregistra imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Un sistem de supraveghere dotat cu DVR prezinta anumite avantaje precum o stabilitate mai mare, simplitate in utilizare, o compresie mai buna. Pe piata de specialitate se regasesc in prezent mai multe tipuri din acest echipament si anume cu 4, 8, 16 sau 32 de canale. Cei interesati aleg modelul ideal in functie de setarile acestuia si de obiectivele ce trebuiesc protejate.

Beneficii ale utilizarii unui DVR

Un DVR are o mare capacitate de stocare a imaginilor, acestea facand posibila pastrarea a zile, saptamani, luni sau chiar ani de date video. Un alt beneficiu al utilizarii unui astfel de dispozitiv este acela ca informatiile pot fi cautate si gasite foarte usor, dupa data si ora. Cel mai mare beneficiu insa este posibilitatea DVR-ului modern de a permite conectarea de la distanta, prin internet. Aceasta inseamna ca se pot monitoriza obiectivele, casele, birourile de oriunde in lume cat timp exista un PC si conexiune la internet.

DVR 4 canale si DVR 8 canale

Exista in prezent o gama foarte variata de echipamente DVR, disponibile in doua mari categorii: standalone si de tip PC. Majoritatea au un numar de 4, 8, 16 si 32 de canale video, insa cele mai utilizate sunt DVR 4 canale si DVR 8 canale. Cele cu mai multe canale sunt de obicei folosite in cladiri cu mai multe incaperi, obiective ce necesita supraveghere permanenta. Una dintre gamele cele mai cautate este DVR Dahua, o marca ce reprezinta un lider pe piata de specialitate. DVR Dahua patreaza calitatea imaginii folosind cel mai nou si mai performant standard de compresie al informatiei video. Gama completa include DVR 4 canale, DVR 8 canale si DVR 16 canale.

Setari DVR

Cand vorbim de DVR exista numeroase avantaje ce pot fi enumerate, unul din cele mai importante fiind monitorizarea de la distanta prin internet, chiar si cu ajutorul unui smartphone. Exista modele care inregistreaza si audio, nu doar video. In ceea ce priveste setarile, aici intervine un alt avantaj si anume ca un DVR, fie ca e DVR Dahua, DVR 4 canale sau DVR 8 canale, poate fi setat foarte usor si atasat unui monitor sau unui TV. Dispozitivul poate fi setat pe inregistrare permanenta daca se doreste acest lucru, in anumite intervale orare sau doar in momentul in care se detecteaza miscare in zona de acoperire a camerelor de supraveghere. Nu e nevoie sa stergeti date atunci cand memoria este plina deoarece un DVR poate sterge cele mai vechi inregistrari, pastrand astfel o continuitate a datelor inregistrate.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Powered By vntmag
VNTmag.ro © 2019

Designed for VntMag